Drømmeferien

Alle trenger å komme seg ut for å se på verden. Liker du å reise? Har du alltid tenkt på turen du ikke har tatt ennå? Da bør du sette deg ned å regne litt på hvor mye din drømmetur vil koste. Det er ikke så dyrt lengre å reise. Du kan reise hvor du vil i hele verden for rundt 10.000-15.000 kroner. De billigste billettene til USA koster et par tusen kroner med Norwegian eller Lufthansa. Du kan også fly til Kina for rundt 5.000 kroner. Verden er med andre ord mye nærmere enn det man først tenker seg.

Har du noen gang vært i New York?

Hvis svaret er nei må du sette i gang å planlegge. Det koster ikke mange tusen å komme seg til New York. Når du først er der må du se flere bygninger som Empire State Buidling og Rockefeller Plaza. Flere bygninger kan du komme deg opp i slik at du får sett på den fine utsikten. Det koster fort litt penger å bo på hotell i New York, så du bør legge noen tusen kroner i hotell per døgn. Det koster også mye penger å spise ute, så du bør også regne med et par tusen i mat per dag, spesielt hvis dere er to. Det er også kuule helikopterturer du kan kjøpe for noen tusen kroner, slik at du får sett på område fra luften. Lei også en seilbåt og se litt på Manhattan fra sjøen. En fin måte å få et avbrekk fra byen.

Surf trygt på internett når du er i utlandet

Når du er i utlandet, er det viktig at du er sikker når du kobler deg på usikre internettjenester. Et VPN (Virtual private network) lar deg være “skjult” så du ikke deler sensetiv informasjon om deg. VPNguiden.no tilbyr en god oversikt over VPN-er som fungerer bra i New York.