Hvor mye blir turen?

Planlegger du drømmeturen til en storby bør du raskt regne med 3-4 tusen per døgn. Ønsker du å shoppe litt også bør du oppjustere summen betraktelig. Det blir fort 100.000 kroner for en uke i en storby, hvis du skal kose deg med alt byen har å by på.

Ønsker du deg heller en skikkelig strandferie på Corsica eller noen øyer i det karibiske hav? Da koster det fort litt mer å komme seg dit, og litt mer å være der. Når du oppholder deg for eksempel på Corsica, som er fransk, bør du leie deg inn på et hotell eller hus ved kysten. Det er fantastiske havområder rundt øyene. Ta deg også en båttur ut på havet. Det ligger flotte store båter ut i havet som du også kan leie. Ønsker du å pynte på ferien litt snakker vi fort om flere hundre tusen kroner.

Hvordan finansiere ferien?

Har du planlagt hele ferien, men lurer på hvordan du skal betale for en fantastisk tur?

Ta opp et forbrukslån

Forbrukslån kan du få på dagen og det tar ikke noe som helst tid. Det er bare å logge deg inn på internett og søke på den summen som dekker ditt budsjett. Tar du opp et lån på 200.000 kroner koster dette deg noen tusen kroner per måned hvis du nedbetaler over flere år. Ønsker du kortere tid blir det fort mer per måned. Men det er det verdt.

Søk om forbrukslån hos https://loans.no/forbrukslan/