Kryptovaluta

Kryptovaluta

Kryptovaluta er som ordet beskriver en blanding mellom kryptografi og valuta. Disse digitale valutaene er ganske fine og åpner opp helt utrolige nye felt å jobbe i. Når du bruker kryptografi i en digital valuta får du muligheten til å sikre transaksjonene til denne valutaen. Det kan være veldig praktisk og det skaper en trygghet som man ikke har sett før Bitcoin. Bitcoin startet denne ekstremveksten og interessen for krypto fordi Bitcoin var den første som klarte å ta i bruk kryptografi for å skape en mulighet for å bruke en slik beskyttelse til å gjøre overføringen direkte mellom personer sikkert og derfor også grunnen til at folk bruker og vil kjøpe Bitcoin.

Flere og flere personer bruker Bitcoin til det de ønsker å bruke Bitcoin til. Det er ikke mulig å være helt anonym med bruken av Bitcoin, slik at det ikke er så veldig vanskelig for politiet å spore folk som gjør ulovlige handlinger. Det er også derfor politiet ikke har så veldig i mot at noen bruker Bitcoin, så lenge det ikke er lovbrudd involvert.

 

Mining

Ønsker du å tjene penger på at det finnes kryptovaluta er det bare å komme i gang. Det kreves ikke altfor mye kunnskaper om data og teknologi, men hvis du ikke kan det fra før så må du i hvert fall ha en interesse for det slik at du kan lære nye ting uten å ta denne praten med andre.

Den beste måten å tjene penger på er ved å enten spekulere i kursen og tjene penger den veien, eller så er det om du vil jobbe for Bitcoin ved å utvinne bitcoin. Det betyr ikke at du blir ansatt eller noe slik, men det betyr at hvis du vil jobbe hjemme, men samtidig være involvert så må du jobbe, gå skole, og gjøre en veldig mye. Ordet mining knytter som opp mot det konseptet at mange kan gjøre litt for å holde et stort nettverk oppe. Folk de liker å jobbe, slik at du kan her lå ting litt så finner man ut hvor mye man faktisk tjener.

Strøm og lyd

Det er alltid noen nettsider som vet hvordan man har det og hva man gjør. Starter du en miningfrabrikk så kan du hjelpe systemet Bitcoin eller andre ved å bygge en PC og produserte ganske mye strøm og lyd. Strømmen er dyr i mange steder av Europa, og på grunn av denne dyre strømmen er det nå flere og flere fabrikker som settes opp. Hvordan man kan bli kvitt eller redusert strømleverandør. Dette er dyrt og spesielt. I Norge har vi veldig store vann som gjør at mye av strømmen er et resultat av vannkraft.

Det er også lag i media på lyd forteller eller prøver å være stille om hva han har gjort og hva som trengs. Det som er det viktigste med han er at han er litt lapp som vil liukke på sofaen.