Lån for alt

Låneprodukter

Er du på jakt etter et lån har du mer å velge imellom i dag enn noen gang før. Dette fordi verden forandres seg og blir mer og mer kompleks. Leter du etter noe som de aller fleste andre også leter etter å kjøpe, så vil det nok være ganske lett å finne et lån som passer til deg. Vil du kjøpe deg et hus er det bare å gå til hvilken som helst bank. Det finnes mange forskjellige banker. Er du på jakt etter noe litt mer spesielt, så kan det fort bli vanskeligere. Vil du kjøpe et hus er det lett å finne lånet, men det kan fort bli vanskeligere å stille med 15% i egenkapital. Skal du kjøpe deg en båt gjelder det samme. Det er lett å finne lånet, men det kan bli vanskelig å stille med 20% i egenkapital.

Låneprogrammer

Når du ser på andre ting som ikke er så vanlig å låne penger til å gjøre er det tøft. Ønsker du et lån for å dra på ferie får du ikke det. Da har du kun kredittkortet eller et forbrukslån å lene din lit til. Går du til banken og sier at du skal starte en bedrift, som så mange går, vil de nok si lykke til. Det finnes egentlig ikke noen grunderlån som du kan få om du ønsker å starte en bedrift. Det finnes forskjellige programmer som du kan søke på om du har en veldig god og spesiell ide. Da kan Innovasjon Norge kanskje hjelpe til. Ønsker du å gjøre noe som er ganske vanlig, som å kjøpe biler for å selge de, så vil dette være mye vanskeligere. Du kan kanskje få en kassakreditt fra banken, men dette er også vanskeligere nå enn før. Du kan også spørre om å få billån på kjøpene, men det vil nok spise opp hele fortjenesten din. 

Samblas forbrukslån

Det beste produktet for de fleste problemer er Samblas forbrukslån. Dette lånet kan du ta i bruk om du ønsker å akseptere de tilbudene som du får fra Samblas samarbeidsbanker. Sambla er en tjeneste som sender din søknad til alle sine samarbeidspartnere. Du ender da opp med å få tilbud fra mange forskjellige banker. Du kan kun akseptere et tilbud, men et tilbud er ofte nok til å oppfylle de behov en person har når det kommer til lån og likviditet.

Andre forbrukslån

Er du ikke så interessert i å ta i bruk et forbrukslån fra Sambla eller deres samarbeidspartnere kan du selvfølgelig utforske lån fra andre tilbydere. Det finnes ganske mange tilbydere der ute. Det er egentlig bare å starte med å se seg rundt på nett. Da vil du finne mye forskjellig, så pass deg slik at du ikke ender opp med noen som ikke kan stå inne for den kvaliteten du fortjener når du leter etter lån.